Voorkom met zorgbeveiliging veiligheidsrisico´s in de zorg

Ziekenhuis, verpleegtehuizen en andere zorginstellingen hebben tijdelijke of vaste bewoners die zich meestal in een kwetsbare situatie bevinden. Alle gasten of bewoners van deze zorginstellingen hebben in meerdere of in mindere mate een bepaalde soort zorg nodig. U kunt het er niet bij gebruiken, als er ook nog eens van deze bewoners misbruik wordt gemaakt door bijvoorbeeld diefstal of geweld. Omdat u als zorginstelling niet als een gesloten instelling wilt overkomen, maar gastvrij wilt zijn voor bezoekers, kan het voorkomen dat er ook onbevoegden in uw pand rondlopen. Helaas kan dit niet altijd door de receptie worden gecontroleerd. Neem daarom de veiligheid van uw bewoners en personeel serieus en schakel zorgbeveiliging in.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Beveiliging in de zorg door professionele beveiligers

U hoeft niet bang te zijn dat beveiliging in de zorg ook gepaard gaat met grote maatregelen, waardoor u bewoners en bezoekers afschrikt. Beveiliging in de zorg kan ook gewoon aan de receptie, maar dan door ervaren en deskundige beveiligingsmedewerkers. Zij hebben doorgaans een beter oog voor verdachte situaties, dan de receptionist die bezoekers ontvangt. Ook in het geval van een incident, kunnen zij direct optreden, zodat de veiligheid van bewoners en personeel niet in gevaar komt. In gesloten instellingen, voor de geestelijke gezondheidszorg, is het juist van belang om oog te houden op de bewoners. Als een bewoner weet te ontglippen, dan kan dit een veiligheidsrisico voor de samenleving betekenen. Ook hiervoor kunt u onze professionele en discrete beveiligers inschakelen.

De zorgbeveiliger van Beekman Beveiliging zorgt voor een veiliger gevoel

Het is belangrijk dat u als zorginstelling een veilige omgeving creëert voor uw bewoners en personeel. Juist dan kan een zorgbeveiliger van Beekman Beveiliging een aanwinst voor uw instelling zijn. Uw receptie ontvang op gastvrije wijze alle bezoekers, terwijl de zorgbeveiliger eventuele risico´s in kaart brengt en eventueel ingrijpt bij incidenten. Wilt u ook zorgbeveiliging inschakelen voor uw instelling? Neemt u dan contact met ons op, dan lichten wij u uitgebreid voor over de mogelijkheden.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte