Evenementenbeveiliging

Of u nu een zakelijk evenement organiseert, een festival of een beurs, op sommige evenementen kunt u veel bezoekers krijgen. Het is zowel in uw belang als in het belang van de bezoekers, dat de veiligheid gegarandeerd wordt. Vaak zal de gemeente bij de vergunningsaanvraag ook bepaalde veiligheidsmaatregelen eisen. Maak daarom gebruik van de professionele evenementenbeveiliging van Beekman Beveiliging.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Vakkundige beveiligers met EHBO diploma

Als u onze evenementenbeveiliging inhuurt, heeft u altijd te maken met vakkundige beveiligers die hoe druk uw evenement ook is, altijd een goed oogje in het zeil kunnen houden. Onze medewerkers hebben een adequate opleiding gevolgd en zijn in het bezit van een diploma evenementenbeveiliger en eventueel een EHBO-diploma. Hierdoor weten ze dat zij representatief moeten zijn en zonder al te veel op te vallen. Onze medewerkers zijn altijd voldoende zichtbaar, doordat zij een uniform dragen. Hierdoor zullen bezoekers zich veilig voelen en diegene die kwaad in de zin heeft juist afschrikken.

Betrouwbaar, betaalbaar en bekwaam

Mocht er een incident voorvallen, dan zijn de beveiligers altijd direct aanwezig en worden onruststokers ferm maar discreet ingerekend en wanneer nodig aan de politie overgeleverd. Zo voorkomen wij dat uw gehele evenement hieronder lijdt. Er zullen mede door ons kordate optreden, maar weinig mensen meekrijgen dat er een incident heeft plaatsgevonden en u kunt u uw evenement succesvol afsluiten.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Persoonsbeveiliging

Heeft u artiesten uitgenodigd die op uw evenement optreden? Dan kunnen wij ook de persoonsbeveiliging laten uitvoeren. Voor het regelen van het verkeer en parkeerplekken stellen wij graag onze verkeersregelaars ter beschikking, zodat de buurt minimaal overlast heeft van verkeersopstoppingen. Is een zeer strenge toegangscontrole voor uw evenement nodig, dan is het mogelijk om bij ons detectieapparatuur en X-ray apparatuur te huren. Beekman Beveiliging zorgt er mede voor dat u na afloop op een geslaagd evenement kunt terugkijken.