Hotelbeveiliging

Hotelbeveiliging kan lastig zijn, omdat u vooral een hoge mate van gastvrijheid wilt uitstralen. Uw hotel voorzien van zware beveiliging, zorgt ervoor dat dit gasten kan afschrikken en dit komt minder gastvriendelijk over. U moet daarom een goede balans vinden tussen goede beveiliging en uitstekende gastvrijheid. Dit kan als u gebruikmaakt van hotelbeveiliging door Beekman Beveiliging. Dit kunt u onder andere doen door onze beveiligers als receptiemedewerkers in te zetten. Dit kan 24 uur per dag, maar ook alleen in de avonduren, als het risico op incidenten groter is.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Hotelbeveiliging 4- en 5-sterrenhotels

De beveiligers van Beekman Beveiliging hebben ruime ervaring met hotelbeveiliging bij diverse 4- en 5-sterrenhotels. Dit houdt in dat wij naast professionele beveiliging ook zorgen voor uiterst klantvriendelijke medewerkers die de gastvrijheid in uw hotel goed vertegenwoordigen. Onze medewerkers zijn getraind om de perfecte gastheer/vrouw te zijn, maar ook om adequaat op te treden als dit nodig is.

24 uur per dag en 7 dagen per week

Voor uw hotelbeveiliging kunt u gebruikmaken van diverse diensten. Zo kunnen wij meedraaien als receptiedienst. Wij ontvangen uw gasten op een vriendelijke wijze en grijpen snel en discreet in mocht dit nodig zijn. Het kan nodig zijn dat u regelmatig interne en externe controleronden wilt laten uitvoeren of dat u voortdurend een beveiligingsmedewerker in de lobby aanwezig wilt hebben? Dit is bij ons allemaal mogelijk. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar, zodat het veiligheidsniveau in uw hotel altijd hoog is.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Veiligheid van uw personeel

Met een goede beveiliging in uw hotel garandeert u uw gasten een prettig en veilig verblijf in uw hotel, maar u waarborgt ook de veiligheid van uw personeel. En wanneer onze beveiligers uw hotel in de gaten houden, kunt u ook gebruikmaken van hun kwaliteiten voor bijvoorbeeld het verhelpen van mankementen of kleine technische reparaties. Hiermee bewijzen wij dat we hotelbeveiliging serieus nemen en dat onze medewerkers volledig tot uw dienst staan.