Winkelsurveillance

Bent u eigenaar van een winkel? Dan krijgt u onherroepelijk te maken met winkeldiefstal. Dit hoeft niet om een grote winkeldiefstal te zijn, maar als u over een heel jaar de schade van winkeldiefstallen optelt, dan kan dit flink in de papieren lopen. Winkeldiefstal is goed aan te pakken en deels zelfs te voorkomen, als u goed getrainde medewerkers in dienst heeft en bijvoorbeeld ook gebruikmaakt van bewakingscamera´s.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Preventieve werking

Het aanhouden van winkeldieven kan tot onverwachtse situaties leiden. Situaties die hoogst onwenselijk zijn en waarvoor u uw medewerkers waarschijnlijk niet heeft opgeleid. Het kan daarom geen kwaad om winkelsurveillance in te schakelen. Tijdens de winkeltijden loopt er een goed getrainde beveiligingsmedewerker door de winkel, die met een professionele blik de aanwezig klanten in de gaten houdt. Hier gaat een preventieve werking vanuit. Winkeldieven zullen minder geneigd zijn tot stelen en winkelsurveillance geeft andere klanten de mogelijkheid om ontspannen te winkelen.

Professioneel en goed getraind

U kunt de winkelsurveillance van Beekman Beveiliging inschakelen. Onze medewerkers zijn altijd professioneel en goed getraind. Wij zijn in staat om winkeldieven snel en discreet in te rekenen. Onze medewerkers leveren winkeldieven altijd uit aan de politie en wij kunnen ook de aangiftes voor u verzorgen. Maakt u onderdeel uit van een winkelcentrum? Dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van winkelsurveillance voor een groter gebied. Wij patrouilleren dan door het gehele winkelcentrum.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

EHBO diploma

Naast het preventief en actief voorkomen en oplossen van winkeldiefstallen, kunnen onze surveillancemedewerkers ook voor andere doeleinden ingezet worden. Onze medewerkers zijn voorzien van een EHBO diploma, zodat zij ook in kunnen grijpen om eerste hulp te verlenen of ondersteuning te bieden bij het ontruimen van een pand bij calamiteiten of een brand. Met de inzet van Beekman Beveiliging voor winkelsurveillance kunt u grote schade door winkeldiefstal voorkomen.