Receptiediensten

Een receptie die in veel bedrijven aanwezig is, vormt het visitekaartje van uw bedrijf. Bezoekers melden zich bij uw bedrijf als eerste bij de receptie en dit is vaak de eerste kennismaking met uw bedrijf. U heeft er alle belang bij dat receptiemedewerkers representatief, vriendelijk en attent zijn. Niet alleen fysiek komen klanten en bezoekers met uw receptie in aanraking. Ook als er telefonisch contact met uw bedrijf gezocht wordt, zijn de receptiemedewerkers de eerste personen die zij aan de lijn krijgen. Een vriendelijke telefoonstem en een goede doorverbinding naar de betreffende medewerker zijn essentiële eigenschappen voor een receptiemedewerk(st)er.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Screening van receptie medewerkers

Het is mogelijk om uw receptiediensten uit te besteden aan Beekman Beveiliging. Wij zorgen dan voor representatieve receptiemedewerkers die goed zijn opgeleid en u gerust kunt inzetten als het visitekaartje van uw bedrijf. Een voordeel hiervan, is dat u geen werving en selectieprocedure hoeft te starten voor nieuwe receptiemedewerkers en dat opleiding van de medewerkers niet meer nodig is. Betreffende de screening van onze medewerkers hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze medewerkers zijn gescreend en voldoen aan alle wettelijk eisen. Alle risico´s met betrekking tot ziekte hoeft u niet te dragen en mocht er een medewerker ziek zijn of verlof hebben, dan zorgen wij voor deskundige vervanging.

Betrouwbaar, betaalbaar en bekwaam

Onze receptiemedewerkers zijn thuis in alle receptiewerkzaamheden, zoals het ontvangen van uw bezoekers en het beheren van de telefooncentrale. Omdat wij een beveiligingsbedrijf zijn, mag u van onze medewerkers verwachten dat zij de veiligheid in uw bedrijf bewaken. Dit kan door middel van het registreren van ingaande en uitgaande bezoekers en goederen, het beheer van een sleutelplan en het uitvoeren van controlerondes. Ook het beheer en bediening van uw alarmsystemen, toegangshekken en camerasystemen kunt u met een gerust hart aan onze medewerkers overlaten. Met de receptiediensten van Beekman Beveiliging mag u net wat meer verwachten.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte