Hondenbeveiliging

Uw pand, terrein of evenement goed beveiligen is altijd verstandig. Ook op momenten dat u het zelf niet verwacht, kunt u slachtoffer worden van inbraak, vandalisme of brandstichting. Er zijn diverse mogelijkheden om uw pand te beveiligen, maar meestal zal dit niet lukken door uzelf. Beveiliging vergt kennis van zaken en daarom kunt u zich wenden tot Beekman Beveiliging. Wij hebben goed opgeleide en ervaren medewerkers die hun werkzaamheden uiterst serieus nemen. Daarbij kunt u niet alleen op beveiliging door onze medewerkers rekenen. Het kan in sommige gevallen nodig zijn om van onze hondenbeveiliging gebruik te maken.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Honden ruiken tot wel 40x beter dan mensen

In vrijwel alle gevallen is hondenbeveiliging als aanvulling op beveiliging door onze medewerkers uiterst succesvol. Dit komt mede doordat honden een veel beter gehoor hebben dan mensen, maar het geheim zit hem in de hondenneus. Een hond doet alles met zijn neus. Honden ruiken tot wel 40x beter dan mensen en zijn daarom een goede aanvulling om de veiligheid in en rondom uw pand te waarborgen.

Honden in het donker

Honden zijn vooral succesvol als onze medewerkers een inbreker of onbevoegd persoon op het spoor zijn. Vooral als diegene op de loop gaat en zich misschien probeert te verstoppen, dan zal een hondenneus goed van pas komen. Helemaal in het donker kan het ook bij onze medewerkers voorkomen dat ze iemand over het hoofd zien. Onze honden gebruiken hun neus om het spoor van de inbreker te volgen en komen zo altijd uit bij de plek waar hij verstopt zit. Het inrekenen zal gemakkelijker gaan als er een dreigende hond in buurt is en uiteraard leveren wij inbreker altijd over aan de politie.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Preventieve werking honden beveiliging

Naast een goede hulp bij het overmeesteren van inbrekers, zal er van hondenbeveiliging ook een preventieve werking uitgaan. Inbrekers zullen uw pand al snel overslaan als ze merken dat er een hond in de buurt is. Zowel onze honden als hondenbegeleiders zijn zeer goed getraind door de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging (KNPV) en de Nederlandse Bond voor de Diensthond (NbvdD), waar zij ook de nodige diploma´s van hebben ontvangen.