Bouwbewaking

Aannemers lijden jaarlijks voor miljoenen euro’s schade op de bouwwerf door diefstal of vandalisme. Vooral wanneer het werk stil ligt in de avonduren, weekenden en tijdens feestdagen, is een bouwwerf een aantrekkelijke locatie voor inbrekers en vandalen. Een bouwwerf is lastig af te sluiten. Meestal staat er wel een hekwerk om de bouwlocatie, maar dit voldoet niet. Aannemers zijn genoodzaakt om dure (elektrische) gereedschappen en bouwmaterialen op de bouwwerf te laten staan, in de hoop dat hun spullen ook onaangetast blijven. Uiteindelijk kan een bouwproject flinke vertraging oplopen, doordat gereedschap en bouwmateriaal worden gestolen of dat er vandalisme op de bouwwerf plaatsvindt.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Goede beveiliging kan vertraging voorkomen en geld besparen

Wilt u als aannemer diefstal en vandalisme op de bouwwerk voorkomen? Dan bent u genoodzaakt om voor de nodige beveiliging te zorgen. Uiteraard hangt hier een prijskaartje aan, maar bedenk wel dat de kosten van diefstal van bouwmaterialen en gereedschap, herstelling na vandalisme en vertraging van het bouwproject u nog veel meer kan kosten. Een goede beveiliging voorkomt juist dat u met onnodige hoge kosten geconfronteerd wordt of zelfs reputatieschade lijdt. Goede bouwbewaking kunt u uitbesteden aan Beekman Beveiliging. De bouwwerf wordt dan voortdurend in de gaten gehouden door één of meerdere vakkundig opgeleide beveiligingsbeambten. Mochten onbevoegden het terrein betreden, dan zorgt de beveiligingsbeambte dat zij worden overgedragen aan de politie.

Betrouwbaar, betaalbaar en bekwaam

Wanneer u met Beekman Beveiliging in zee gaat voor de beveiliging van uw bouwwerf, dan mag u vertrouwen op de ‘drie B’s’, de waarden waarvoor Beekman Beveiliging staat. Wij zijn betrouwbaar. Onze opdrachtgevers mogen erop vertrouwen dat wij onze afspraken altijd nakomen en wij leveren altijd. Onze betrouwbaarheid wordt nog eens extra benadrukt, doordat wij het keurmerk dragen van de branchevereniging ‘Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB)’. Daarnaast zijn wij zeer betaalbaar. Doordat wij vakwerk afleveren, mag u rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Tenslotte zijn wij bekwaam. Onze veiligheidsbeambten zijn professioneel, goed opgeleid en zullen in iedere situatie adequaat handelen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Ook verzekeraars stellen eisen

U heeft als aannemer uiteraard een verzekering afgesloten voor uw medewerkers, maar ook voor aangebrachte schade en diefstal op de bouwwerf. Vanwege de stijging van het aantal incidenten op bouwwerven, stellen steeds meer verzekeraars harde eisen wat betreft de beveiliging. Met een veiligheidsbeambte van Beekman Beveiliging op het bouwterrein, weten u en uw verzekeraar dat u voor adequate beveiliging heeft gezorgd. Dit kan voor u zelfs gunstig uitpakken, doordat u wellicht korting krijgt op de premie.

Beekman Beveiliging doet meer voor u

Beekman Beveiliging biedt u net wat meer service. Wij beschikken over de ‘yes we can’ attitude, waardoor u meer mag verwachten dan alleen een controle op onbevoegden op uw bouwwerf. Uiteraard melden wij acute situaties direct door en controleren wij tal van zaken, zoals controle op brandmeldinstallaties, CV installaties, pompen enzovoort. Wij controleren ook of verlichting niet onnodig brandt, letten op goederen, materialen en gereedschappen en controleren en sluiten ook hekwerken en deuren. Ter preventie van legionella kunnen wij zelfs uw leidingen doorspoelen. Wij staan in nauw contact met de politie en uw opdracht zal dan ook bij de lokale politie worden aangemeld. Heeft u een spoedopdracht? Ook dan zullen wij binnen enkele uren kunnen leveren. Opdrachtgevers die al jarenlang met ons samenwerken, weten dat wij een solide partij zijn, waar zij op kunnen vertrouwen en met goed opgeleid personeel. Omdat Beekman Beveiliging belang hecht aan een goede opleiding zijn wij ook met trots een officieel erkend SBB-leerbedrijf.