Objectbeveiliging

Uw bedrijfspand of object loopt voortdurend een risico. Er kan ingebroken worden, er kan vandalisme plaatsvinden of brand uitbreken. Deze risico´s zullen overdag als uw personeel aan het werk is wat minder zijn, maar ´s avonds en in de weekenden is het risico een stuk hoger. Goede beveiligingsmaatregelen zijn dan ook geen overbodige luxe. Hiervoor heeft u diverse mogelijkheden, waarbij cameratoezicht het meest voor de hand ligt. Maar de beste beveiliging is altijd nog objectbeveiliging door ervaren beveiligers, die verdachte situaties direct en adequaat kunnen aanpakken.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

24 uur per dag en 7 dagen per week

Wanneer u voor uw objectbeveiliging gebruikmaakt van de diensten van Beekman Beveiliging, dan heeft u de garantie dat uw object door ervaren en vakkundige veiligheidsmedewerkers in de gaten wordt gehouden. Bij ons kunt u kiezen voor talloze diensten. Overdag kunnen onze medewerkers aanwezig zijn voor het registreren van alle personen en goederen die uw pand binnenkomen en verlaten. Zo heeft u altijd goed inzicht in wie zich in uw pand bevindt en wie het pand inmiddels heeft verlaten. Heeft u bepaalde ruimtes die niet door iedereen betreden mogen worden? Wij kunnen voor u een sleutelplan opstellen. Hiermee kunt u uitsluiten dat bepaalde personen toegang krijgen tot deze ruimtes. Natuurlijk doen wij ook surveillancerondes in en rondom uw pand of object en dit 24 uur per dag en 7 dagen per week. Met ons heeft u altijd de zekerheid dat bepaalde risico´s tot een minimum worden beperkt.

Beveiliging op maat

Kiest u voor Beekman Beveiliging, dan kiest u ook voor beveiliging op maat. Samen met u stellen wij een beveiligingsplan op. Hierin staan alle diensten die wij moeten uitvoeren en die onze medewerkers zullen volgen. Zo is het voor zowel u als onze medewerkers exact duidelijk wat het veiligheidsniveau van uw bedrijfspand is. Naast bedrijfsbeveiliging, zijn onze deskundige medewerkers ook voorzien van een EHBO diploma. Heeft u bedrijfshulpverleners nodig? Dan zijn onze medewerkers voor u beschikbaar.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte