Verkeersregelaars

Wanneer u een groot evenement organiseert, dan moet u op de plek van de locatie rekening houden met verkeers- en parkeerproblemen. Vaak stelt de gemeente waar u het evenement organiseert, bij de vergunningsaanvraag bepaalde eisen omtrent het regelen van het verkeer. Zo voorkomt u dat de buurt overlast ervaart door verkeersopstoppingen of door fout geparkeerde voertuigen. U ontkomt er dan niet aan om verkeersregelaars in te zetten. Zij zullen het verkeer rondom uw evenement in goede banen leiden.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Goed opgeleide medewerkers

U kunt uw verkeersregelaars inhuren bij Beekman Beveiliging. Wij hebben goed opgeleide medewerkers in dienst, die landelijk ingezet kunnen worden voor het begeleiden van de verkeerssituatie rondom uw evenement of om bezoekers naar hun parkeerplekken te begeleiden. Wij kleden onze verkeersregelaars duidelijk, zodat bezoekers weten waar zij verkeers- of parkeerhulp kunnen verwachten. De verkeersregelaars zijn opgeleid om druk verkeer aan te kunnen en zijn een betrouwbare regelaar tijdens extreem drukke verkeerssituaties.

Verkeersregelaars bij wegwerkzaamheden

Onze verkeersregelaars zijn overigens niet alleen beschikbaar bij grote en kleine evenementen. Heeft u project waarbij er wegwerkzaamheden gemoeid zijn? U heeft er alle belang bij om wegwerkzaamheden zo snel mogelijk af te ronden en zonder al teveel overlast voor de omgeving. Juist in deze situaties zijn onze verkeersregelaars onmisbaar. Wij wijzen bestuurders de juiste weg en informeren hen over de wegwerkzaamheden. Hierdoor kunt u uw werkzaamheden snel afwikkelen en zult u geen klachten uit de buurt ontvangen over de ontstane verkeerssituatie.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Optochten en vervoer grote objecten

Natuurlijk kunnen de verkeersregelaars van Beekman Beveiliging ook ingezet worden bij de begeleiding van optochten of bij het regelen van het verkeer bij het vervoer van grote objecten. Voor welke situatie u ook verkeersregelaars nodig heeft, neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op om u te laten voorlichten wat wij voor u kunnen betekenen.