Contact

Beekman Beveiliging biedt u net wat meer service. Wij beschikken over de ‘yes we can’ attitude, waardoor u meer mag verwachten dan alleen een controle op onbevoegden op uw bouwwerf. Uiteraard melden wij acute situaties direct door en controleren wij tal van zaken, zoals controle op brandmeldinstallaties, CV installaties, pompen enzovoort.

Wij controleren ook of verlichting niet onnodig brandt, letten op goederen, materialen en gereedschappen en controleren en sluiten ook hekwerken en deuren. Ter preventie van legionella kunnen wij zelfs uw leidingen doorspoelen. Wij staan in nauw contact met de politie en uw opdracht zal dan ook bij de lokale politie worden aangemeld.

Heeft u een spoedopdracht? Ook dan zullen wij binnen enkele uren kunnen leveren. Opdrachtgevers die al jarenlang met ons samenwerken, weten dat wij een solide partij zijn, waar zij op kunnen vertrouwen en met goed opgeleid personeel. Omdat Beekman Beveiliging belang hecht aan een goede opleiding zijn wij ook met trots een officieel erkend SBB-leerbedrijf.

Mail ons

De drie B’s

Wanneer u met Beekman Beveiliging in zee gaat voor de beveiliging van uw bouwwerf, dan mag u vertrouwen op de ‘drie B’s’, de waarden waarvoor Beekman Beveiliging staat. Wij zijn betrouwbaar. Onze opdrachtgevers mogen erop vertrouwen dat wij onze afspraken altijd nakomen en wij leveren altijd. Onze betrouwbaarheid wordt nog eens extra benadrukt, doordat wij het keurmerk dragen van de branchevereniging ‘Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB)’. Daarnaast zijn wij zeer betaalbaar. Doordat wij vakwerk afleveren, mag u rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Tenslotte zijn wij bekwaam. Onze veiligheidsbeambten zijn professioneel, goed opgeleid en zullen in iedere situatie adequaat handelen.

© Copyright - Beekman Beveiliging