Brandwacht

Een brandwacht is een ploeg van gediplomeerde brandwachten die vooral aanwezig zijn op locaties of tijdens evenementen waar een veiligheidsrisico is. Denkt u bijvoorbeeld aan het organiseren van een evenement. Het is vaak een vereiste dat er naast goede beveiliging ook een brandwacht aanwezig is. Ontstaat er onverhoopt brand tijdens het evenement, dan is de brandwacht direct paraat om schade en slachtoffers te voorkomen. Wanneer u op zoek bent naar een deskundige brandwacht voor uw evenement, schakel dan Beekman Beveiliging in.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Veiligheid staat voorop

Onze goed gediplomeerde brandwachten doen meer dan alleen maar stand-by staan tijdens uw evenement. Wij houden de situatie van uw evenement voortdurend in de gaten en monitoren hoeveel mensen er aanwezig zijn. Bij een te grote toeloop, kunnen wij u adviseren om geen bezoekers meer toe te laten of in het ergste geval een ruimte te ontruimen. Dit is natuurlijk niet prettig, maar veiligheid moet voorop staan. Beter een incident voorkomen, dan als onderneming aansprakelijk gesteld te worden voor ongevallen.

Assisteren bij brandgevaarlijke werkzaamheden of verbouwingen

De brandwacht van Beekman Beveiliging zal niet alleen assisteren bij evenementen. Ook bij bepaalde brandgevaarlijke werkzaamheden of verbouwingen in uw bedrijf of op locatie kunnen wij klaar staan om in te grijpen als het mis gaat. Dit is bijvoorbeeld het geval bij bepaalde laswerkzaamheden of werkzaamheden waarbij met gevaarlijke stoffen wordt gewerkt. Mede door de inzet van de brandwacht van Beekman Beveiliging, is het mogelijk om grote brand en ernstige schade te voorkomen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte