Kies voor betrouwbare en discrete hotelbeveiliging

Als hotel wilt u graag gastvrijheid uitstralen. Dit gebeurt meestal door een open receptie met lobby, waar gasten kunnen in- en uitlopen. Dit is de beste en meest gastvrije wijze om uw gasten te ontvangen. Toch kan dit ook een veiligheidsrisico inhouden. Niet iedere gast zal zich melden bij de receptie. Dit houdt dus in dat er ook mensen die niets in het hotel te zoeken hebben, kunnen binnenlopen. Zij kunnen overlast geven in uw hotel of zelfs diefstal plegen. Met een bepaalde vorm van hotelbeveiliging, kunt u overlast door ongenode gasten voorkomen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Een hotelbeveiliger als onderdeel van uw receptie

Misschien vindt u het lastig en niet verenigbaar met de gastvrije uitstraling om hotelbeveiliging in te zetten? Neemt u dan eens contact op met Beekman Beveiliging. Hotelbeveiliging kan ook heel discreet, zodat uw gastvrije uitstraling niet in het geding komt. Wij kunnen namelijk een hotelbeveiliger als onderdeel van uw receptie plaatsen. Uw gasten worden op een vriendelijke wijze geholpen, maar onze hotelbeveiliger zal ook met een professioneel oog naar bepaalde situaties kijken en hiervan een inschatting op basis van veiligheid maken. Wanneer er incidenten zijn, dan kan de hotelbeveiliger snel ingrijpen, zodat de veiligheid van uw gasten en personeel nooit in gevaar komt.

Hotelbeveiliging inhuren van Beekman Beveiliging

U kunt hotelbeveiliging inhuren bij Beekman Beveiliging. Hiervoor kunnen wij diverse diensten leveren. Wij kunnen een beveiliger mee laten draaien met uw receptie, zodat er altijd oog is voor wie er binnenkomt en wie het hotel verlaat. Het kan ook zijn dat u ons enkel in de avonduren en ´s nachts als receptiedienst wilt gebruiken. Dit zijn de momenten dat er het meeste risico is. Ook kunnen wij ´s nachts rondes maken om te zien of er zich verdachte situaties rondom uw hotel aanwezig zijn. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden van hotelbeveiliging.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte