Een goede brandwacht bij risicovolle evenementen

Evenementen, feesten en andere bijeenkomsten die veel publiek ontvangen, moeten zorgen voor de juiste veiligheidsmaatregelen. Veiligheid behoort tot de strenge eisen die gesteld worden bij de organisatie van een evenement. Een onderdeel van de totale beveiliging is een goede brandbeveiliging. Wanneer er brand uitbreekt bij een groot evenement, dan kunnen de gevolgen desastreus zijn. Om brand tijdens een evenement te voorkomen, kunt u een brandwacht inschakelen. De brandwacht is er ten eerste voor brandpreventie, zodat brand voorkomen wordt en kan in het geval van brand ernstige schade voorkomen. Zorgt u naast evenementen beveiliging ook voor een brandwacht wanneer u een evenement moet organiseren.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Brandwacht beveiliging voorkomt ernstige ongeregeldheden

Een brandwacht tijdens een evenement moet niet alleen letten of er gevaarlijke situaties ontstaan door vuur of vonken. Brandwacht beveiliging moet ook de bezoekersaantallen zeer scherp in de gaten houden. De overheden stellen zeer strenge eisen aan brandgevaar en één van deze eisen is dat er niet teveel mensen op elkaar gedrukt in één ruimte mogen samenkomen. Stel dat er dan brand uitbreekt, dan zullen veel mensen over elkaar buitelen om de nooduitgang te bereiken. Het aantal slachtoffers kan dan hoog oplopen en niet eens door de brand zelf, maar door verdrukking. Wanneer de brandwacht teveel mensen constateert, kan ze het advies geven om het evenement te ontruimen. Niet omwille van het evenement, maar veiligheid van mensen heeft altijd topprioriteit.

Een goede brandwacht beveiliger met Beekman Beveiliging

Zoekt u een goede brandwacht beveiliger voor uw evenementen of misschien voor risicovolle werkzaamheden? U kunt de brandwacht van Beekman Beveiliging dan inschakelen. De medewerkers van de brandwacht zijn gediplomeerd en hebben ruime ervaring als brandwacht. Beekman Beveiliging stelt hoge eisen aan de veiligheid van mensen. De brandwacht treed dan vooral ook preventiegericht op, zodat een eventuele brand vermeden wordt. Mocht er toch brand ontstaan, dan is de brandwacht er razendsnel bij om verdere schade te voorkomen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte