Beveilig uw project met een brandwacht in Rotterdam

Met de haven in de buurt, heeft Rotterdam een hoge mate van industrie waar altijd bepaalde veiligheidsrisico´s aanwezig zijn. Wettelijk bent u verplicht om voor een veilige werkplek voor uw medewerkers te zorgen en ook de omgeving mag geen risico´s lopen voor de werkzaamheden die u uitvoert. In bepaalde industrieën is er een hoger risico op brand en kan er explosiegevaar heersen. Bij brandgevaarlijke werkzaamheden, moet u een brandwacht in Rotterdam inschakelen. De brandwacht neem preventief al maatregelen en houdt de veiligheid van uw medewerkers in de gaten. Bij incidenten kan er direct ingegrepen worden, zonder op de hulpdiensten te hoeven wachten.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Want is de taak van brandwachten in Rotterdam?

De belangrijkste taak van brandwachten in Rotterdam, is toezien op brandgevaarlijke werkzaamheden in vooral gesloten ruimtes. Dit geldt overigens niet alleen voor bepaalde brandgevaarlijke werkzaamheden. Organiseert u een evenement waar veel mensen op afkomen, dan bent u verantwoordelijk voor een ordelijk verloop en de veiligheid van uw medewerkers en alle bezoekers. Ook dan doet u er goed aan om preventief een brandwacht in Rotterdam in te schakelen. De brandwacht houdt toezicht op het evenement en kan in geval van brand snel mensen evacueren. Het belang van brandwachten in Rotterdam is uitermate belangrijk voor bepaalde industrieën en evenementen.

Beekman Beveiliging als brandwacht inhuren in Rotterdam

Voert u in Rotterdam bepaalde brandgevaarlijke werkzaamheden uit in afgesloten ruimtes of organiseert u een evenement? Neemt u dan contact op met Beekman Beveiliging. In sommige gevallen is een brandwacht inhuren in Rotterdam een verplichting en met ons als brandwacht kiest u voor deskundigheid, betrouwbaarheid en professionaliteit. Onze brandwachten hebben een uitstekende opleiding gehad en zijn zeer ervaren. Wij adviseren u over de organisatie van uw evenement en zorgen ervoor dat risico´s tot het minimum worden beperkt. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte