Bent u op zoek naar bouwplaats beveiliging?

Als aannemer zult u ongetwijfeld al eens te maken hebben gehad met diefstal of vandalisme op de bouwwerf. Na werktijd wordt een bouwwerf zo goed mogelijk afgesloten, maar lang altijd is dit niet volledig mogelijk of kan uw gereedschap en materiaal niet optimaal beveiligd worden. Als onbevoegden ´s avonds of ´s nachts toch de bouwwerf betreden, dan kan het zijn dat u de volgende dag al uw dure gereedschappen kwijt bent of dat er schade is aan uw bouwproject. U kunt dit voorkomen door professionele bouwplaats beveiliging in te huren. Bouwplaats beveiliging kan u veel geld en schade besparen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Welk soort beveiliging op de bouwplaats regelen?

Schakelt u de beveiliging op de bouwplaats van Beekman Beveiliging in, dan mag u er vanuit gaan dat wij met professionele beveiligers uw bouwplaats in de gaten houden. Regelmatig patrouilleren wij in de omgeving van de bouwwerf en op de werf zelf, zodat we verdachte omstandigheden direct in de gaten hebben. Wij handelen uiterst professioneel, dus mochten wij onbevoegden op uw bouwwerf aantreffen en inrekenen, leveren wij hen over aan de politie. Omdat wij een zeer betaalbare dienstverlening aanbieden, is het inzetten van onze beveiligers erg de moeite waard. U kunt vast zich voorstellen, dat u bij diefstal van duur elektrisch gereedschap vele malen meer geld kwijt bent. Onze beveiligers verdienen zich daarom altijd terug.

Huur een bouwplaats beveiliger van Beekman Beveiliging in

Huurt u een bouwplaats beveiliger van Beekman Beveiliging in, dan heeft u de garantie van een goed opgeleide, professionele en ervaren beveiliger die uw bouwplaats in de gaten houdt. Wij weten hoe te handelen in verdachte situaties en zijn een betrouwbare partner als het gaat om bouwplaats beveiliging. Onze betrouwbaarheid wordt nog eens bewezen door ons keurmerk van de VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven). Ook voor andere middelen, zoals camerabeveiliging bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u interesse in bouwplaats beveiliging? Neem u dan contact met ons op.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte