Bouwbewaking is vaak zeer noodzakelijk

Als u er bij stil staat hoeveel gereedschappen u op de bouwwerf gebruikt en wat de waarde is van de gebruikte materialen, dan loopt dit zeker op tot in de duizenden tot tienduizenden euro´s en misschien nog wel meer. Als ´s avonds de bouwwerf op slot gaat, dan is dit meestal niet zo goed als u doorgaans een woning of pand op slot doet. Het blijft immers een bouwwerf waar nog volop gewerkt wordt. Er is daarom altijd een kans dat onbevoegden zich toegang verschaffen tot uw bouwwerf en er vandoor gaan met uw dure gereedschappen, materialen of schade aanbrengen aan de werf zelf. Dit kunt u voorkomen met goede bouwbewaking.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Bewaking in de bouw door professionele bewakers

Voor u is het uiteraard ondoenlijk om zelf voor controle te zorgen op bouwplaats na sluitingstijd. Dit hoeft ook niet, want u bent ook geen professionele beveiliger. U moet zich met uw project bezighouden. Voor bewaking in de bouw, kunt u contact opnemen met Beekman Beveiliging. Als betrouwbaar beveiligingsbedrijf, mag u van ons professionele bouwbewaking verwachten. Wij houden uw bouwwerf in de gaten als u hier niet aanwezig bent. Wij brengen verdachte situaties in kaart en als wij onbevoegden op uw werf ontdekken, dragen wij hen over aan de politie. Uw dure gereedschappen, materialen en uw gehele bouwproject zijn bij ons in goede handen.

Bouwbewaking inhuren van Beekman Beveiliging

Voorkom dat u als aannemer slachtoffer wordt van diefstal of vandalisme op de bouwwerf. U gebruikt professioneel en tevens duur gereedschap dat op een bouwplaats een risico loopt. Ook vernieling van de bouwplaats kan u veel geld kosten, doordat schade moet worden hersteld en het project vertraging oploopt. Bouwbewaking inhuren van Beekman Beveiliging is dan de oplossing. Onze betrouwbare en professionele bewakers zijn hier speciaal voor getraind en hebben een oog voor verdachte situaties. Door onze bewaking voorkomt u dat u slachtoffer wordt van diefstal of vandalisme en hiermee besparen wij u veel geld. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze bouwbewaking.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte