Bescherm uw eigendommen met bouwbeveiliging

Op de bouw gebruikt u meestal veel gereedschap, maar ook dure en professionele gereedschappen. Denk aan professionele elektrische gereedschappen die het werk gemakkelijker maken. Het is niet zo dat al het gereedschap dagelijks weer wordt ingepakt en de volgende dag weer wordt meegenomen. Vooral voor grotere apparatuur kan het beter zijn deze te laten staan op de bouwwerf, als u hier de volgende dag toch weer mee aan de slag gaat. Maar op een bouwplaats loopt uw gereedschap een risico. Een bouwwerf kan meestal niet optimaal afgesloten worden en dit maakt het gemakkelijker voor indringers om binnen te komen en uw apparatuur te stelen. Met bouwbeveiliging controleert u voortdurend uw bouwwerf.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Professionele beveiliging voor de bouw

Zorg ervoor dat uw medewerkers de bouwwerf ´s avonds met een gerust hart kunnen verlaten. Wanneer zij weg gaan, zorgen de beveiligers van Beekman Beveiliging dat uw bouwwerf voortdurend in de gaten wordt gehouden. Met onze professionele beveiliging voor de bouw, loopt u geen risico´s. Wij brengen uw bouwwerf en de rond omliggende omgeving nauwkeurig in kaart, zodat we tijdens verdachte situaties snel kunnen ingrijpen. Uiteraard handelen wij altijd in nauw overleg met de politie. Als wij inbrekers betrappen, dan worden zij altijd aan de politie overgeleverd. Naast fysieke beveiliging door onze medewerkers, kunnen wij ook voor camerabeveiliging op uw werf zorg dragen.

Bouwbeveiliging inhuren van Beekman Beveiliging

Maakt u zich zorgen over uw bouwwerf, of uw gereedschappen hier veilig staan of dat er een vandalismerisico is? Dan kunt u bouwbeveiliging inhuren van Beekman Beveiliging. U hoeft zich dan geen zorgen meer maken. Wij zorgen ervoor dat uw bouwwerf ´s avonds gecontroleerd wordt door ervaren en betrouwbare beveiligers. Uiteraard maken wij altijd een rapport op, zodat u op de hoogte bent van eventuele verdachte situaties. Uiteraard grijpen wij adequaat in als dit nodig mocht zijn. Tevens zijn wij VEB gecertificeerd, wat ons nog betrouwbaarder maakt. Geef ons uw vertrouwen, wij zorgen er dan voor dat uw kostbare gereedschappen en materialen zo optimaal mogelijk beveiligd zijn.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte