Een beveiligingsbedrijf voor al uw veiligheidsopdrachten

Schade bij bedrijven door inbraken, diefstal, branden en vandalisme lopen jaarlijks in de miljoenen euro’s. Het is niet zo verwonderlijk dat veel bedrijven op zoek zijn naar de beste methode om hun onderneming veilig te houden. Voor zekerheid van een goede beveiliging van uw onderneming op allerlei gebieden, is een beveiligingsbedrijf de beste keuze. Beveiligers zijn professioneel opgeleid en weten hoe in bepaalde situaties gehandeld moet worden. Alleen al de aanwezigheid van een beveiligingsbedrijf op uw terrein kan preventief werken en veel schade voorkomen. Niet alleen ter beveiliging van eigendommen, een beveiligingsbedrijf zorgt ook voor de veiligheid van u, uw medewerkers en uw gasten.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Op welke wijze kunnen kunt u beveiligingsbedrijven inzetten?

Zo verschillend als bedrijven van elkaar zijn, zoveel verschillende diensten kunnen beveiligingsbedrijven aanbieden. Voor winkels die hun producten willen beschermen tegen diefstal kan er winkelbeveiliging ingezet worden. Heeft u een aannemersbedrijf, dan wilt u voorkomen dat na werktijd de bouwwerf leeggeroofd wordt van dure apparatuur en gereedschappen. U kunt er dan voor kiezen om bouwbewaking in te schakelen. Een specifieke branche is de zorg. Medische instellingen kunnen gebruikmaken van zorgbeveiliging, waardoor patiënten en medewerkers zich veel veiliger zullen voelen. Wilt u voor een evenement overlast in de buurt voorkomen door foute parkeerders? Met de inhuur van verkeersregelaars wordt overlast voorkomen en wordt er een veilige verkeerssituatie gecreëerd.

Beekman Beveiliging is een erkend beveiligingsbedrijf

Welk soort van beveiliging u ook zoekt, wanneer u een erkend beveiligingsbedrijf zoekt, dan zit u bij Beekman Beveiliging helemaal goed. Beekman Beveiliging biedt een uitgebreid palet aan diensten aan, zodat iedere vorm van beveiliging mogelijk is. U kunt uw bedrijfspand, terrein of evenement laten beveiligen, maar ook personen of zorgen voor een veilige verkeerssituatie door het inhuren van verkeersregelaars. Wanneer u Beekman Beveiliging inschakelt, zal er vooral naar de werkzaamheden en functies van de onderneming gekeken worden, zodat u beveiligingsdiensten op maat aangeboden krijgt.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte