Is alarmopvolging in Hoofddorp iets voor u?

Als u de beveiliging van uw bedrijf serieus neemt, dan heeft u een alarmsysteem die u inschakelt zodra uw pand leeg is. Maar hiermee bent u er nog niet. Mocht er een verdachte situatie geconstateerd worden en het alarm gaat af, aan wie wordt dit dan doorgegeven? Als u ervoor kiest dat meldingen rechtstreeks aan u worden doorgegeven, dan kan het zijn dat u soms wel meerdere keren per nacht gewekt wordt en vaak ook om een vals alarm. U moet dan telkens weer naar uw bedrijf toe om te kijken of alles nog in orde is. Dit kunt u ook uitbesteden, zodat u rustige nachten beleeft. Met alarmopvolging in Hoofddorp door Beekman Beveiliging, staat uw pand altijd onder strenge beveiliging en weet u dat er snelle alarmopvolging plaatsvindt.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Een snelle alarmopvolging in Hoofddorp

Als u een snelle alarmopvolging in Hoofddorp wilt, laat deze dan uitvoeren door Beekman Beveiliging. U laat uw alarmcentrale aansluiten op onze meldcentrale, zodat wij direct in actie komen als er een melding binnenkomt. Zodra uw alarm gaat, dan is een snelle alarmopvolging in Hoofddorp noodzakelijk. Onze beveiligers gaan direct naar uw bedrijfspand om te controleren of er verdachte omstandigheden zijn. Eventueel betreden wij ook uw pand om te zien of er sprake is van indringers. Wanneer nodig, nemen wij ook contact op met de politie en volgen wij de aanwijzingen van hen op. Wij houden uiteraard aan de Nederlandse wetgeving en dragen eventuele indringers aan de politie over. Ook als er sprake is van een vals alarm, gaan wij naar uw pand toe en wij maken van iedere melding voor u een rapportage.

Professionele alarmopvolging in Hoofddorp door Beekman Beveiliging

Met professionele alarmopvolging in Hoofddorp door Beekman Beveiliging, heeft u uw ongestoorde nachtrust terug. Wij zorgen altijd voor een snelle alarmopvolging en een rapportage voor u, bij iedere alarmopvolging. Uiteraard handelen wij altijd binnen de regels van de wet, in nauwe samenwerking met de politie. Uiteraard geldt alarmopvolging voor alle soorten meldingen, zoals inbraak, brandalarm of technische storingen. Overleg met ons wat de mogelijkheden zijn voor professionele alarmopvolging voor uw bedrijfspand.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte