Persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging

Wanneer u gebruik wilt of moet maken van persoonsbeveiliging vanwege een dreiging of uw status. Wilt u ervan verzekert zijn dat de mensen die zich bezig houden met uw veiligheid, weten waar zij mee bezig zijn. Persoonsbeveiliging vraagt om veel ervaring, expertise, inzicht, training en kennis van de personen die belast worden met deze taak. Wij kunnen u voorzien van persoonsbeveiligers die over deze competenties beschikken.

Doordat wij goede contacten hebben met de IBSSA (International Bodyguard Security Service Association) kunnen wij u waar u ook maar wilt voorzien van professionele beveiligers en chauffeurs. De beveiligers die wij inzetten voor deze taak hebben allemaal dezelfde training gevolgd in Budapest (Hongarije). Bij het politie academie waar het hoofdkwartier van de IBSSA is gevestigd. Dit houd in dat waar u ook maar heen gaat, de beveiligers die werkzaam voor u zijn over de nodige ervaring beschikken en vloeiend samen kunnen werken. Inmiddels hebben wij contacten in meer dan 100 landen waar leden en partners van de IBSSA gevestigd zijn.

Eén of meerdere teams aanvullen met lokale persoonsbeveiligers brengt meerdere voordelen met zich mee. Zij hebben veel kennis van lokale zaken zoals de omgeving en actuele dreigingen die anders misschien niet binnen een team bekend zou zijn.
Omdat de behoefte van elk persoon anders is zullen wij uitgebreid alle relevante zaken doornemen met uw veiligheidspersoon om te zorgen dat de beveiliging op al uw wensen aansluit.
In onze foto galerij kunt u wat films, foto’s en een reportage bekijken over onze opdrachten en opleidingen.

Indien u meer informatie wilt of een persoonlijk gesprek neemt u dan contact met ons op.

 

Beekman Beveiliging maakt gebruik van leden van de IBSSA

Main Tag: