Uw object beveiligen door vakbekwame beveiligers

Wanneer u uw object of pand niet goed beveiligd, staat het bloot aan inbraak, vandalisme en brandstichting. U kunt erop rekenen dat diegenen die kwaad willen, er snel achter komen in welke mate uw object beveiligd is. U kunt ze deze kans beter niet geven en zorgen voor voldoende beveiliging. Uw object beveiligen geeft ook uzelf veel minder stress. U weet dat een professioneel beveiligingsbedrijf uw object bewaakt. Daarbij kunt u zelf aangeven in welke mate u beveiliging wenst. Dit kan met een regelmatige surveillance tot voortdurende aanwezigheid van beveiligers bij uw bedrijfspand of object.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Objectbeveiliging op maat

Geen enkele onderneming is hetzelfde, daarom is ook de behoefte van soorten beveiliging heel verschillend. Bij een goed beveiligingsbedrijf kunt u een eigen op maat gemaakte beveiligingsplan opstellen. Dit beveiligingsplan is op de werkzaamheden en structuur van uw bedrijf afgestemd, waardoor uw object optimale beveiliging geniet. Heeft u behoefte aan toegangscontrole of registratie van personeel en bezoekers, toezicht op goederenleveringen, zowel ingaand als uitgaand of heeft u voldoende aan cameratoezicht? In een beveiligingsplan worden uw wensen afgestemd en mag u uitgaan van een goede objectbeveiliging van alle zaken waar u voor gekozen heeft. Uiteraard is objectbeveiliging 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Altijd een objectbeveiliger van Beekman Beveiliging in de buurt

Het is wel zo fijn om te weten dat er altijd een objectbeveiliger van Beekman Beveiliging in de buurt is, als er iets misloopt. Op vrijwel ieder gebied kunt uw object beveiligen. Wilt u nauwkeurig in de gaten houden wie uw pand binnenkomt en verlaat? Een goede registratie kunt u overlaten aan Beekman Beveiliging. Wilt u ook zeker weten dat mensen tot bepaalde ruimtes geen toegang hebben? Beekman Beveiliging kan voor u een sleutelplan opstellen en dit beheren. Zo weet u zeker dat onbevoegden geen sleutel hebben tot bepaalde ruimtes in uw pand.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte