Diensten

 • Bouwbewaking

  Vandalisme, inbraak vernielingen en brandstichting zijn al jaren een groot probleem voor de bouwsector. Jaarlijks worden er voor vele miljoenen euro's aan schades aangericht aan bouwterreinen. Dit heeft vaak tot gevolg dat producten opnieuw aangeleverd moeten worden waardoor vertragingen ontstaan. Tevens brengt dit onnodige kosten voor uw onderneming met zich mee. En de officiële cijfers van de verzekeringsmaatschappijen laten zien dat het alleen maar erger wordt.

 • Zorgbeveiliging

  Vanwege de werkzaamheden die bij zorg instellingen worden verricht, hebben wij ervoor gekozen om beveiliging van zorg instellingen niet onder object beveiliging te laten vallen.

  Vanwege de aard van de werkzaamheden in zorg instellingen kan de beveiliging hier niet onder normaal object beveiliging vallen. Er komt namelijk meer bij kijken dan bij een gewoon object.

 • Winkelsurveillance

  Tegelijk bij het openen van winkels is winkeldiefstal ontstaan. Diefstal in uw onderneming kan leiden tot een behoorlijk verlies van uw omzet. Diefstal kan al door een paar simpele dingen toe te passen afnemen. Goede instructies geven aan medewerkers die in de winkel staan, elektronische hulpmiddelen en een gediplomeerd en goed opgeleid winkelsurveillant, zijn een goede manier om diefstal uit uw onderneming te voorkomen.

 • Verkeersregelaars

  Beekman Beveiliging kan u voorzien van gediplomeerde verkeersregelaars die landelijk ingezet kunnen worden bij evenementen, wegwerkzaamheden en het begeleiden van optochten of andere werkzaamheden.

 • Receptiediensten

  Medewerkers van de receptie zijn vaak de eerste personen waarmee mensen in contact komen als zij bij uw gebouw binnen komen. Dit kan dus ook hun eerste beeld van uw onderneming vormen. Dan wilt u uiteraard dat zij een beleefd en representatief receptiemedewerker(ster) aantreffen.

   

  Naast uw visitekaartje is de receptie ook vaak het centraal communicatiepunt van het object. Zij zijn dus niet alleen uw visite kaartje maar ook uw schakelpunt in communicatie en veiligheid. Er worden dan ook hoge eisen aan de functie gesteld.

 • Persoonsbeveiliging

  Persoonsbeveiliging

  Wanneer u gebruik wilt of moet maken van persoonsbeveiliging vanwege een dreiging of uw status. Wilt u ervan verzekert zijn dat de mensen die zich bezig houden met uw veiligheid, weten waar zij mee bezig zijn. Persoonsbeveiliging vraagt om veel ervaring, expertise, inzicht, training en kennis van de personen die belast worden met deze taak. Wij kunnen u voorzien van persoonsbeveiligers die over deze competenties beschikken.

 • Objectbeveiliging

  Inbraak, brand, vandalisme en ongewenste gasten kunnen zeer vervelende gevolgen hebben voor uw onderneming. Door Beekman beveiliging in te schakelen minimaliseert u de kans dat u met één van de bovenstaande risico's te maken krijgt.

  Indien gewenst kunt u uw pand of object laten beveiligen door vakbekwame beveiligers die weten hoe zij moeten handelen wanneer het nodig is. Samen met u zullen wij een beveiligingsplan opmaken die specifiek op uw onderneming is afgestemd. Hierbij zal de veiligheid van uw onderneming centraal staan.

 • Hotelbeveiliging

  Hotel beveiliging vraagt om gespecialiseerde beveiligers die net even wat meer in huis moeten hebben dan een gewone beveiliger. Door de jaren ervaring die Beekman Beveiliging heeft mogen opdoen in diverse vier en vijf sterren hotels, kan zeker gezegd worden dat zij gespecialiseerd is in hotel beveiliging.

 • Horecabeveiliging

  Beekman beveiliging levert u alleen gediplomeerde en ervaren horecabeveiligers die weten wat hun vak is.

 • Hondenbeveiliging

  Al jaren blijkt de inzet van honden bij beveiliging een zeer goede preventieve maatregel te zijn. Honden hebben een zeer goed gehoor en reukvermogen. Honden kunnen namelijk tot wel 40x beter ruiken en 4 keer beter horen.

  Honden komen zeer goed van pas wanneer er (vermoedelijk) insluipers aanwezig zijn. De beveiligingsbeambte kan namelijk niet altijd zien wat er achter iets verstopt zit. Een hond kan dit echter vaak ruiken. Doordat de hond het spoor kan volgen kan men insluipers die goed verstopt zitten toch gevonden worden.

Pages