Winkelsurveillance

Tegelijk bij het openen van winkels is winkeldiefstal ontstaan. Diefstal in uw onderneming kan leiden tot een behoorlijk verlies van uw omzet. Diefstal kan al door een paar simpele dingen toe te passen afnemen. Goede instructies geven aan medewerkers die in de winkel staan, elektronische hulpmiddelen en een gediplomeerd en goed opgeleid winkelsurveillant, zijn een goede manier om diefstal uit uw onderneming te voorkomen.

Door de aanwezigheid van de winkelsurveillant van Beekman beveiliging gaat er al een preventieve werking uit zowel naar het publiek als uw personeel. Dit omdat de winkelsurveillant geen collega is van uw personeel. Zijn aanwezigheid zal tevens het winkelend publiek een gerust gevoel geven.

De winkelsurveillanten die wij inzetten zijn allemaal gediplomeerd en extra getraind in het aanhouden van verdachten. Zo kunnen aanhoudingen snel en discreet worden verricht.

Doordat wij nauw samenwerken met de politie om criminaliteit te bestrijden kan optimaal gebruik worden gemaakt van politiediensten. Wij verzorgen al uw aangiftes bij de politie. Mocht dit buiten de afgesproken werktijden gebeuren wordt dit niet in extra rekening bij u gebracht. Zo kunt u ervan verzekerd zijn dat u achteraf geen extra kosten krijgt die ertoe lijden dat u buiten uw budget raakt.

Onze winkelsurveillanten treden ook op bij:

  • Calamiteiten.
  • Brandpreventie en bestrijding.
  • Het verlenen van eerste hulp.

Doordat de winkelsurveillanten van Beekman beveiliging vriendelijke, professioneel en oplettend zijn kunnen zij snel en adequaat handelen.

Het is ook mogelijk om winkelsurveillanten breder in te zetten. Een mogelijkheid is dat er een surveillanceronde door het hele winkelcentrum wordt uitgevoerd of afwisselend (om en om) bij enkele winkels. Door middel van portofoons die geïnstalleerd kunnen worden in de winkel kunt u rechtstreeks contact opnemen met de winkelsurveillant. Dit kan erg nuttig zijn als er zich onregelmatigheden voordoen. Deze vorm van beveiliging is een redelijk kost effectieve manier voor ondernemers omdat de kosten worden verdeeld.

Door gebruik te maken van een winkelsurveillant van Beekman beveiliging kunt u ervan verzekerd zijn dat u een winkelsurveillant heeft die weet hoe gehandeld moet worden.

Main Tag: