Horecabeveiliging

Beekman beveiliging levert u alleen gediplomeerde en ervaren horecabeveiligers die weten wat hun vak is.

Vanwege de reputatie die is ontstaan over de beveiligers in de horeca nemen sommige ondernemers liever geen beveiligers. Dit terwijl zij absoluut geen overbodige luxe blijken te zijn. Ze kunnen tijdig ingrijpen wanneer er problemen dreigen te ontstaan en weten om te gaan met personen die om wat voor redenen dan ook onwel worden. Ook ongewenste gasten bij de deur weren, zoals mensen die al teveel gedronken hebben, blijkt een goede preventieve maatregel. Dit voorkomt dat ze later met alle bijkomende commotie er uit gezet moeten worden. Gasten willen gewoon een leuke avond hebben zonder dat ze geconfronteerd moeten worden met vormen van agressie.

Beekman beveiliging zorgt ervoor dat haar beveiligers netjes gekleed zijn en zich als een gastheer of gastvrouw opstellen. U kunt verwachten dat zij uw gasten met een lach zullen ontvangen en de deur netjes voor hen openhouden als zij entree maken. Zo krijgen gasten een positieve indruk van de gastheer of gastvrouw die bij u aan de deur staat. Zij zijn immers ook uw visite kaartje.

Bij elke opdracht zullen wij samen met u het deurbeleid samenstellen, die conform de gemaakte afspraken uitgevoerd zullen worden. Een beveiliger bij uw onderneming heeft dus meerdere voordelen. Aan de ene kant bent u ervan verzekerd dat situaties niet uit de hand lopen, en aan de andere kant beschikt u over een net visite kaartje bij de entree van uw onderneming.

Main Tag: